• 1401/05/04 - 13:18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری نشست هم اندیشی گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه با اعضای هیات علمی و مدیران دانشکده پیراپزشکی*

به منظور تقویت بنیانهای دانشی محققین و تبیین برنامه های حوزه فناوری سلامت دانشگاه و در ادامه سلسله نشست های مدیران و کارشناسان توسعه فناوری سلامت در دانشکده ها، نشست صمیمانه با اعضای هیات علمی دانشکده پیراپزشکی در خصوص شرح فعالیتها و تسهیلات قابل ارائه به اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار شد.
طی این جلسه بخش های مختلف گروه فناوری مانند؛ مرکز رشد فناوری های سلامت، دفتر مالکیت فکری و ثبت اختراع، دفتر ارتباط با صنعت و جامعه و مرکز کارآزمایی بالینی معرفی شد. همچنین مجری طرح فناورانه سیستم اتوماسیون دارویی به معرفی این سیستم و مزایا و چالش های موجود بر سر راه فناوران پرداختند. در انتهای نشست، پرسش و پاسخ در حوزه فناوری بین مدیران حوزه فناوری و اعضا هیات علمی دانشکده برگزار شد.